Onze diensten

Brandmeld-
installaties

Ontwerp, installatie en onderhoud van gecertificeerde brandmeldinstallaties voor elk type bedrijf en gebouw. Voor brandmeldinstallaties die altijd werken, tijdig inschakelen en automatisch doormelden.

Data-installaties

Ontwerp, installatie en onderhoud van glasvezel en datanetwerken. Wij zorgen voor een toekomstbestendige, efficiënte en stabiele netwerkinfrastructuur. Geschikt voor intensief gebruik en hoge snelheid van datatransmissie.

Inbraakbeveiligings-
installaties

Ontwerp, installatie en onderhoud van inbraakbeveiligingsinstallaties op maat. Professionele inbraakpreventie, draadloos of bedraad, waarmee u met een veilig gevoel de bedrijfsdeur achter u dichttrekt.

Noodverlichtings-
installaties

Ontwerp, installatie en onderhoud van noodverlichtingsinstallaties. Voor een noodverlichtingsinstallatie volgens de geldende normen en certificaten.

Noodstroom-
installaties

Ontwerp, aanleg en onderhoud van noodstroomvoorzieningen. Onze noodstroominstallaties zijn van de allerhoogste kwaliteit en zeer betrouwbaar voor een naadloze stroomlevering bij uitval van het hoofdnetwerk.

Verlichtings-
installaties

Ontwerp, installatie en onderhoud van verlichtingsinstallaties die voldoen aan de NEN normen. Bovendien zorgen we voor een verlichtingsplan dat de sfeer en uitstraling van de ruimte positief beïnvloedt.

Domotica-
installaties

Ontwerp, installatie en onderhoud van domotica-installaties. Veilige, geïntegreerde en geautomatiseerde koppeling van apparaten en installaties. U profiteert van optimaal gebruiksgemak en eenvoudige controle, ook op afstand.

Intercominstallaties

Ontwerp, installatie en onderhoud van intercominstallaties. Voorkom ongewenste bezoekers en geef bewoners of werknemers een veilig gevoel. De intercom kan ook worden gekoppeld aan een camerasysteem of domotica.

Toegangscontrole

Ontwerp, installatie en onderhoud van toegangscontrolesystemen. Wij installeren onder meer biometrische apparaten en kaartlezers en kunnen deze integreren met poortjes, veiligheidsdeuren, draaikruizen of sluizen.

Zonnepanelen

Installatie, aansluiting en onderhoud van zonnepanelen. We werken uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen en installeren deze zorgvuldig voor maximaal rendement.

Laadpalen

Installatie, aansluiting en onderhoud van laadpalen. Stimuleer elektrisch rijden bij uw bewoners, bezoekers en werknemers door laadpalen te plaatsen. Wij zorgen voor correcte plaatsing en adviseren u over het verwachte stroomverbruik.

Waarom je voor ons kiest?
01.
Écht klantgericht
Wij staan voor u klaar met raad en daad. Wat u vraag ook is, op het gebied van elektrotechniek helpen we u graag.
02.
Écht flexibel
Wij zijn flexibel in planning en aanpak. Zo voorzien we onze klanten van de beste service.
03.
Écht professioneel
Wij zijn ISO9001 en VCA gecertificeerd en werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Kwaliteit is gegarandeerd.
20
jaar
ervaring
Al 20 jaar leveren we hoogwaardige elektrotechnische installaties aan onze klanten. Mogen we u ook van dienst zijn?